lena nicoline

anbefaling: JorgObé - peel off mask

  • 06.02.2017, 20:14


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tenkte jeg skulle begynne å anbefale litt produkter jeg liker her på bloggen. Enten ting jeg har brukt lenge og vet jeg er fornøyd med eller ting jeg tester ut og vil dele hva jeg syns om det. Vet i hverfall at jeg selv setter pris på en god anbefaling! Så i dag er det denne masken fra JorgObé som jeg klarte å kapre meg for ca en uke siden. Den jeg kjøpte var den siste de hadde igjen på kicks, så det er tydelig at den har solgt bra. Det virker som slike sorte peel off masker har blitt veldig "trendy" nå for tiden om man kan si det slik. Jeg har sett mange videoer bla. på instagram hvor folk tester ut noe lignende masker, og det ser ganske effektivt ut med tanke på å fjerne hudormer.

Nå har jeg bare prøvd dette produktet 2 ganger, men så langt er jeg veldig fornøyd! Du påfører masken i t sonen (panne, hake og nese) altså der porene har lett for å tette seg og danne hudormer, og lar den sitte på i ca 25 min. Da har den tørket helt og du kan dra den av. Jeg er super fornøyd med hvor mye denne masken dro med seg etter bare første gangen jeg brukte den. Den er litt ubehagelig å dra av, men er absoultt verdt det. Huden ser så ren og plettfri ut etterpå. Hvor bra den er for huden sånn i lengden er jeg litt usikker på. I og med at den sitter så godt så tviler jeg på at den er så veldig skånsom mot huden. Men jeg kan komme tilbake til dere når jeg har testet den ut litt lenger. Det står at man skal bruke den 2 ganger i uken. Så langt er jeg hvertfall veldig fornøyd med dette produktet. Elsker hvor effektiv den er! Har prøvd sånne hvite pore strips før, men har ikke fått på lang nær samme effekt. Denne får en 5'er av meg♥

Pernille

06.02.2017 kl. 20:26
Jeg har noe lignende, men denne så mye bedre ut. Den jeg har er utrolig vondt å ta av etter at masken er stivnet i ansiktet, og det er også en peel of mask.

lenanicoline

06.02.2017 kl. 21:00
Pernille: litt vond denne her også, men ikke sånn alt for mye :) vil anbefale deg å prøve denne hvis du allerede liker sånne peel off masker!

Ariel

06.02.2017 kl. 20:48
Har prøvd den jeg og, liker den skikkelig godt, men man får en liten voksbehandling nesten når man tar dem av haha. :P

lenanicoline

06.02.2017 kl. 20:59
Ariel: haha det er så sant! gjør vondt der man har mye hår :)

Iselin Renée

07.02.2017 kl. 16:28
Takk for tips :)
lenanicoline

Hei! Mitt navn er Lena og jeg er en 20 år gammel jente som blogger om alt fra mote og skjønnhet, til hverdagen min, tips og anbefalinger. Håper du vil følge meg videre :-)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits