lena nicoline

den fineste badedrakten er min!

  • 30.04.2017, 14:44


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Endelig ble den fineste badedrakten fra Zara min! Jeg og Charlotte kjøpte de to siste de hadde igjen på Karl Johan og takk guud de hadde riktig størrelse igjen. Så en jente jeg følger på instagram hadde den på, spurte hvor den var fra og dro rett på Zara dagen etter haha. Prøvde den på i butikken først selvfølgelig og herregud har aldri prøvd en så god badedrakt før. Den sitter så godt hele veien og gir masse støtte til puppene. Også fremhever den formene helt sykt. Den er liksom helt enkel og klassisk, men samtidig litt spesiell på en måte. Som jeg prøvde å vise på bildene over så kan man kryte den på to forskjellige måter. Både rett opp på sidene, eller i kryss som en halterneck. Åh den er så fin på, gleder meg sykt til å bruke den på stranda.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nå kan sommeren bare komme!
For tiden går dagene så og si bare i jobb og trening, og litt være venner og kjæresten så klart. Kan bli flinkere til å oppdatere bloggen tho, men jeg venter på å kjøpe meg en ny kameralinse. Blir så lei av at bildene mine ikke blir sånn jeg vil. Skal kjøpe olympus 45mm f1.8 hvis det sier deg noe. Den gir i hvertfall mye bedre dybde i bildene og litt sånn "blurry" bakgrunn noe jeg syns er dritfint. Det fremhever mye bedre objektet du fotograferer, noe som vil gi mye finere antrekksbilder osv. Tenker å kjøpe den om ikke så alt for lenge, så da blir det masse antrekksbilder og gjevnlige oppdateringer. Så det gleder jeg meg veldig til.

I dag skal jeg og Leila dra å trene en god bein/rumpe økt også skal jeg dra til Marius og slappe av resten av kvelden. På mandag skal jeg ta påfyll på vipper og tirsdag være hårmodell for Charlotte på foliestriper så det blir veldig gøy! Begynner sakte men sikkert å nærme meg den lyse fargen jeg vil ha nå. Skal prøve å ta noen før/etter bilder♥

Vi snakkes!

Leila

30.04.2017 kl. 14:57
Åhh, den var super lekker! Gleder meg til booteyøkten vår :* <3

Victoria Larsen

30.04.2017 kl. 18:25
Åh, så utrolig fin!! :D
lenanicoline

Hei! Mitt navn er Lena og jeg er en 20 år gammel jente som blogger om alt fra mote og skjønnhet, til hverdagen min, tips og anbefalinger. Håper du vil følge meg videre :-)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits