lena nicoline

2017

  • 26.01.2017, 11:00
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Noe av det beste jeg vet til å starte dagen med er denne chiagrøten som mamma lærte meg å lage. Man tar en spiseskjed chiafrø og blander det med litt vaniljeyogurt og kokosmelk. Så kan man velge selv hva man liker å toppe det med. I dag ble det nøtter og bær, men jeg pleier vanligvis å bruke banan og blande inn litt kardemomme og kanel i grøten. Mmm, prøv det!Har savnet så mye å blogge i det siste, så tenkte bare jeg skulle sette i gang igjen. Å ta bilder er noe jeg virkelig elsker å holde på med, men er begrenset hvor mye det er verdt å bruke tid på hvis det bare er til instagram. Litt usikker på hvor ofte jeg kommer til å poste enda, men stresser ikke noe med det. Bare poster når det er noe jeg ønsker å dele. Blir bra å komme i gang igjen, for blogg er jo så gøy! Det og bare pusle med å redigere bilder eller å fikse på designet kan jeg bruke flere timer på. Skal prøve å fikse designet så fort jeg får tatt noen ordentlige bilder det går an å lage header av. Vet det er veldig standard og kjedelig nå. Men dette får funke inntil videre. De fleste leser vel blogger via mobilen og der er det jo sånn standard design uansett.

Planen nå er å fikse meg og dra og møte venninnen min Serine. Skal være med hun til frisøren og bare være litt sammen før jeg drar på jobb i kveld. Blir sikkert koselig

Håper dere vil følge meg videre her. Ha en fin dag!

lenanicoline

Hei! Mitt navn er Lena og jeg er en 20 år gammel jente som blogger om alt fra mote og skjønnhet, til hverdagen min, tips og anbefalinger. Håper du vil følge meg videre :-)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits