lena nicoline

Vipper, lunsj og trening

  • 01.05.2017, 23:23


Hei hei!

Håper alle har hatt en fin og avslappende 1.mai i dag, og ikke minst kost dere masse i godværet. Selv har jeg vært med Leila i hele dag og tatt litt påfyll på vippene, spist en god lunsj på eataly på tjuvholmen og trent en god økt på overkroppen for en gangs skyld. Ble super fornøyd med vippene som alltid! Har gått alt for lenge uten påfyll nå, så det var deilig å få tilbake blikket og se litt våken ut igjen haha.

Jenta mi er hjemme igjen

  • 03.04.2017, 16:14


Da var Serine endelig hjemme igjen fra køben. Var så koselig å se hun igjen og bare ta en kaffe og skravle litt som vi pleier. Hun hadde til og med kjøpt med en gave til meg. En super god truse og sminkekost. Gleder meg sykt til å prøve den kosten for har hørt mye bra om sånne! Har lyst til å skrive et innlegg om hvilken sminke jeg bruker, så stay tuned for det etterhvert :) ha en fin dag!

wine and dine

  • 28.03.2017, 22:22


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hadde en super koselig helg med bla. vinkveld med to av mine gode venninner Gro og Serine, hjemme hos Gro. Denne uken håper jeg blir en skikkelig bra treningsuke. Hadde en super tung beinøkt med Julie i dag, så nå ligger vi rett ut på sofaen og venter på at paradise skal starte. Guilty pleasure haha.

// Had a great weekend with two of my good friends Gro and Serine, with wine and dinner at Gro's house. I`m hoping this week will be a good training week. Me and Julie had a super heavy leg workout earlier today, so now we`re just relaxing on the couch waiting for our tv show to start. 

homemade smoothie bowl

  • 17.03.2017, 13:16


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fine lille Philippa min♥

Startet dagen med en kopp kaffe og en hjemmelaget smoothie bowl. Mikset jordbær og gresk vaniljeyogurt + en dæsj melk i en blender og toppet det med bær, kokosmasse, chiafrø og litt sunnere peanøttsmør. Var venninnen min som viste meg å lage det etter hun hadde vært på backpacking i Asia. Kjempegodt og enkelt! Nå snart skal jeg fikse meg til trening der jeg tenker det blir en god beinøkt, etterfulgt av jobb i kveld. Blir nok bra. Ha en fin dag allesammen!

// Startet my day off with a cup of coffee and a homemade smoothie bowl. I mixed strawberries and greek vanilla yoghurt + some milk in a blender and topped it with berries, coconut shave, chia seeds and organic peanut butter. It was my best friend who thought me how to make it when she got home from backpacking in Asia. So good and easy to make! I'm soon gonna get ready for my workout, which i think will be a good legday, followed up with work tonight. So that's my day. Hope you're having a great day!

my new baby

  • 21.02.2017, 17:44


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere!
I går kjøpte jeg veldig spontant en ny mobil. Har trengt en ny ganske lenge nå egentlig, siden den jeg hadde har hatt knust skjerm i et nesten et år og jeg fikk støt når jeg ladet den, koblet den til høytaleren osv. Egentlig veldig skummelt. Jeg har Telenor så benyttet meg av den nye swap avtalen de har fått. Så da kan jeg bytte til en ny mobil én gang i året, noe som blir veldig deilig. De holder jo ikke så lenge disse iphonene... Var veldig usikker på om jeg skulle kjøpe den i normal størrelse eller plus. Den gamle jeg hadde var plus, og jeg har blitt veldig vant til den så derfor jeg var usikker på om jeg ville bli skuffet over kameraet og bildekvaliteten på den "lille". Men samtidig så vil jeg ha en mobil som er lett å ha med seg, trene med på armen og ikke minst skrive meldinger med én hånd. De hadde ikke plusen i roseguld så da ble valget fort veldig enkelt, hihi.

morsdag 2017

  • 12.02.2017, 12:57


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hei alle fininger! I dag er det morsdag så i kveld skal vi feire verdens beste mamma med en god middag her hjemme, så det blir veldig koselig. Er jeg som skal stå for maten så har en del å ordne i stand. I går var jeg og Pernille og så fifty shades darker på Colosseum. Var så koselig å se jenta mi igjen og filmen var veldig bra syns jeg. Syns den var bedre enn den forrige egentlig! Håper dere nyter helgen og en solfylt søndag.

one positive thought in the morning

  • 07.02.2017, 12:47


... Can change your whole day♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dagens agenda:

-rydde rommet
-gå tur med hunden vår
-dra å trene

Ikke sånn veldig spennende dag i utgangspunktet, men noen dager er det litt deilig å få gjort alle de tingene man har gått å tenkt på at man skal gjøre en stund, men ikke tatt seg tid til. Har fri fra jobb i dag så da skal jeg endelig dra å bytte treningssenter, noe jeg har tenkt på å gjøre en stund nå. Har medlemsskap på sats elixia i Lillestrøm, men det har blitt så folksomt etter at icon la ned så jeg orker virkelig ikke å trene der lenger. Tenkte jeg skulle bytte til fresh fitness. Hørt mye bra om det! Fine oversiktlige lokaler, lav månedespris og ingen bindingtid. Pluss at en venninne av meg er instruktør der så har lovet henne å prøve å bli med på noen av timene hennes. Merker jeg trenger en "ny start" på treningsfronten da jeg har vært støttemedlem på sats siden i fjor høst. Har kanskje vært der toppen én gang i måneden. Tenker nytt treningssenter kan gi meg litt ny motivasjon. Jeg er litt rar sånn. Mandager og nyttårsforsetter osv funker for meg.

Ha en fin dag dere!

lenanicoline

Hei! Mitt navn er Lena og jeg er en 20 år gammel jente som blogger om alt fra mote og skjønnhet, til hverdagen min, tips og anbefalinger. Håper du vil følge meg videre :-)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits