lena nicoline

my new baby

  • 21.02.2017, 17:44


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere!
I går kjøpte jeg veldig spontant en ny mobil. Har trengt en ny ganske lenge nå egentlig, siden den jeg hadde har hatt knust skjerm i et nesten et år og jeg fikk støt når jeg ladet den, koblet den til høytaleren osv. Egentlig veldig skummelt. Jeg har Telenor så benyttet meg av den nye swap avtalen de har fått. Så da kan jeg bytte til en ny mobil én gang i året, noe som blir veldig deilig. De holder jo ikke så lenge disse iphonene... Var veldig usikker på om jeg skulle kjøpe den i normal størrelse eller plus. Den gamle jeg hadde var plus, og jeg har blitt veldig vant til den så derfor jeg var usikker på om jeg ville bli skuffet over kameraet og bildekvaliteten på den "lille". Men samtidig så vil jeg ha en mobil som er lett å ha med seg, trene med på armen og ikke minst skrive meldinger med én hånd. De hadde ikke plusen i roseguld så da ble valget fort veldig enkelt, hihi.

morsdag 2017

  • 12.02.2017, 12:57


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hei alle fininger! I dag er det morsdag så i kveld skal vi feire verdens beste mamma med en god middag her hjemme, så det blir veldig koselig. Er jeg som skal stå for maten så har en del å ordne i stand. I går var jeg og Pernille og så fifty shades darker på Colosseum. Var så koselig å se jenta mi igjen og filmen var veldig bra syns jeg. Syns den var bedre enn den forrige egentlig! Håper dere nyter helgen og en solfylt søndag.

dagens antrekk

  • 11.02.2017, 00:38


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
genser // zara - skjørt // bikbok - kåpe // carlings - veske // marc by marc jacobs

one positive thought in the morning

  • 07.02.2017, 12:47


... Can change your whole day♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dagens agenda:

-rydde rommet
-gå tur med hunden vår
-dra å trene

Ikke sånn veldig spennende dag i utgangspunktet, men noen dager er det litt deilig å få gjort alle de tingene man har gått å tenkt på at man skal gjøre en stund, men ikke tatt seg tid til. Har fri fra jobb i dag så da skal jeg endelig dra å bytte treningssenter, noe jeg har tenkt på å gjøre en stund nå. Har medlemsskap på sats elixia i Lillestrøm, men det har blitt så folksomt etter at icon la ned så jeg orker virkelig ikke å trene der lenger. Tenkte jeg skulle bytte til fresh fitness. Hørt mye bra om det! Fine oversiktlige lokaler, lav månedespris og ingen bindingtid. Pluss at en venninne av meg er instruktør der så har lovet henne å prøve å bli med på noen av timene hennes. Merker jeg trenger en "ny start" på treningsfronten da jeg har vært støttemedlem på sats siden i fjor høst. Har kanskje vært der toppen én gang i måneden. Tenker nytt treningssenter kan gi meg litt ny motivasjon. Jeg er litt rar sånn. Mandager og nyttårsforsetter osv funker for meg.

Ha en fin dag dere!

anbefaling: JorgObé - peel off mask

  • 06.02.2017, 20:14


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tenkte jeg skulle begynne å anbefale litt produkter jeg liker her på bloggen. Enten ting jeg har brukt lenge og vet jeg er fornøyd med eller ting jeg tester ut og vil dele hva jeg syns om det. Vet i hverfall at jeg selv setter pris på en god anbefaling! Så i dag er det denne masken fra JorgObé som jeg klarte å kapre meg for ca en uke siden. Den jeg kjøpte var den siste de hadde igjen på kicks, så det er tydelig at den har solgt bra. Det virker som slike sorte peel off masker har blitt veldig "trendy" nå for tiden om man kan si det slik. Jeg har sett mange videoer bla. på instagram hvor folk tester ut noe lignende masker, og det ser ganske effektivt ut med tanke på å fjerne hudormer.

Nå har jeg bare prøvd dette produktet 2 ganger, men så langt er jeg veldig fornøyd! Du påfører masken i t sonen (panne, hake og nese) altså der porene har lett for å tette seg og danne hudormer, og lar den sitte på i ca 25 min. Da har den tørket helt og du kan dra den av. Jeg er super fornøyd med hvor mye denne masken dro med seg etter bare første gangen jeg brukte den. Den er litt ubehagelig å dra av, men er absoultt verdt det. Huden ser så ren og plettfri ut etterpå. Hvor bra den er for huden sånn i lengden er jeg litt usikker på. I og med at den sitter så godt så tviler jeg på at den er så veldig skånsom mot huden. Men jeg kan komme tilbake til dere når jeg har testet den ut litt lenger. Det står at man skal bruke den 2 ganger i uken. Så langt er jeg hvertfall veldig fornøyd med dette produktet. Elsker hvor effektiv den er! Har prøvd sånne hvite pore strips før, men har ikke fått på lang nær samme effekt. Denne får en 5'er av meg♥

lenanicoline

Hei! Mitt navn er Lena og jeg er en 20 år gammel jente som blogger om alt fra mote og skjønnhet, til hverdagen min, tips og anbefalinger. Håper du vil følge meg videre :-)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits