lena nicoline

den fineste badedrakten er min!

  • 30.04.2017, 14:44


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Endelig ble den fineste badedrakten fra Zara min! Jeg og Charlotte kjøpte de to siste de hadde igjen på Karl Johan og takk guud de hadde riktig størrelse igjen. Så en jente jeg følger på instagram hadde den på, spurte hvor den var fra og dro rett på Zara dagen etter haha. Prøvde den på i butikken først selvfølgelig og herregud har aldri prøvd en så god badedrakt før. Den sitter så godt hele veien og gir masse støtte til puppene. Også fremhever den formene helt sykt. Den er liksom helt enkel og klassisk, men samtidig litt spesiell på en måte. Som jeg prøvde å vise på bildene over så kan man kryte den på to forskjellige måter. Både rett opp på sidene, eller i kryss som en halterneck. Åh den er så fin på, gleder meg sykt til å bruke den på stranda.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nå kan sommeren bare komme!
For tiden går dagene så og si bare i jobb og trening, og litt være venner og kjæresten så klart. Kan bli flinkere til å oppdatere bloggen tho, men jeg venter på å kjøpe meg en ny kameralinse. Blir så lei av at bildene mine ikke blir sånn jeg vil. Skal kjøpe olympus 45mm f1.8 hvis det sier deg noe. Den gir i hvertfall mye bedre dybde i bildene og litt sånn "blurry" bakgrunn noe jeg syns er dritfint. Det fremhever mye bedre objektet du fotograferer, noe som vil gi mye finere antrekksbilder osv. Tenker å kjøpe den om ikke så alt for lenge, så da blir det masse antrekksbilder og gjevnlige oppdateringer. Så det gleder jeg meg veldig til.

I dag skal jeg og Leila dra å trene en god bein/rumpe økt også skal jeg dra til Marius og slappe av resten av kvelden. På mandag skal jeg ta påfyll på vipper og tirsdag være hårmodell for Charlotte på foliestriper så det blir veldig gøy! Begynner sakte men sikkert å nærme meg den lyse fargen jeg vil ha nå. Skal prøve å ta noen før/etter bilder♥

Vi snakkes!

Jenta mi er hjemme igjen

  • 03.04.2017, 16:14


Da var Serine endelig hjemme igjen fra køben. Var så koselig å se hun igjen og bare ta en kaffe og skravle litt som vi pleier. Hun hadde til og med kjøpt med en gave til meg. En super god truse og sminkekost. Gleder meg sykt til å prøve den kosten for har hørt mye bra om sånne! Har lyst til å skrive et innlegg om hvilken sminke jeg bruker, så stay tuned for det etterhvert :) ha en fin dag!

hvordan jeg redigerer bildene mine på instagram

  • 02.04.2017, 20:19


Hei mine kjære lesere!

Da er det søndag og jeg har endelig fått somlet meg til å skrive innlegget jeg sa jeg skulle lage, nemlig hvordan jeg redigerer bildene mine på instagram. Dette innlegget tok flere timer, tro det eller ei så håper dere er fornøyd hihi.
Selv er jeg veldig (kanskje litt i overkant) opptatt av at instafeeden min skal se bra ut. Ikke bare hvert enkelt bilde må være fint, men de må se bra ut i helheten også sammen med alle de andre bildene også. Før syns jeg dette var veldig vanskelig å få til, men jeg har knekket en del koder i løpet av min tid på instagram så nå syns jeg ikke det er så utfordrende lenger. Finn først ut om du vil ha lyse eller mørke bilder, også bruker du ca samme redigering og filter på alle bildene dine. Da vil de automatisk passe bedre ved siden av hverandre. Det viktigste for meg er at alle bildene mine er lyse og klare. Du kan få til mye med redigering, men hvis ikke råfilen er i god kvalitet så vil ikke sluttresultatet bli opptimalt heller, mener jeg. Derfor tar jeg nesten alle bildene mine i dagslys og jeg bruker enten olympus kameraet mitt eller bare iphonen. Til bloggen bruker jeg mest kameraet mitt, men til insta funker iphone vel så bra!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Facetune - lightroom - vsco - afterlight

Dette er de 4 appene jeg bruker til å redigere alle bildene mine. Høres kanskje overdrevent og unødvendlig ut å bruke 4 forskjellige redigeringsprogrammer til ett bilde, men det er bare 1-2 ting jeg gjør i hver av dem. Har på en måte mine favorittfunskjoner i hver av dem. Facetune og lightroom bruker jeg til å redigere lyset, mens vsco og afterlight er til filtrene mine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det første jeg gjør når jeg har tatt et bilde jeg liker er alltid og åpne det i facetune først. Hvis bildet inneholder noe som er hvitt, som dere kan se på murveggen og de øverste blomstene i dette bildet så bruker jeg alltid funksjonen "whiten" og fargelegger det hvite sånn at det blir HELT HVITT og ikke minst at alt blir i samme tone. Hvitt er ikke alltid hvitt på bilder. Noen ganger kan hvitfargen ha gulskjær eller lignende. Whiten hjelper da til slik at gulskjæret blir borte. Egentlig er denne funksjonen ment for å bleke tennene dine på et selfie, men jeg bruker det til nesten alt haha. Whiten er min beste venn!

Ikke sikkert forskjellen kom så godt frem i dette eksemplet, men hvis dere ser nøye etter så er hvitfargene mer i samme tone.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så åpner jeg det lagrede bildet i lightroom og justerer whites litt opp og blacks litt ned slik at det blir litt mer kontrast.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Så bruker jeg som regel filteret A5 i vsco. Jeg liker dette filteret fordi det gir litt blåskjær uten at du tenker over det. Det gjør bildene litt kaldere. Mange av vsco filterene er veldig fine. De gir en del skygger til bildene og det gir et fint særpreg. Jeg drar den aldri helt opp på intensivitet, men setter den som regel litt under midten. Da er det ikke så tydlig at det er brukt et filter, men helt passe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til slutt bruker jeg bittelitt av filteret elm i Afterlight. Dette filteret gjør bildet bare litt dusere noe jeg liker.

Til slutt vil jeg vise dere denne geniale appen PLANOLY. Den gir deg muligheten til å laste opp nye bilder på et format som er helt likt instaen din, sånn at du kan se hvordan det kommer til å se ut på feeden din. Det jeg liker spesielt godt med denne appen er at hvis du har litt fler bilder du vil legge ut, men er usikker på hvilken rekkefølge du vil poste de for at det skal se penest ut, så kan du laste opp alle sammen i planoly og flytte rundt på de til du er fornøyd med hvordan helheten ser ut.

Et lite nøkkeltips kan være at du legger ut bilder hvor avstanden fra objektet er nærme og litt på avstand annen hver gang. For eksempel et helfigurbilde av deg etterfulgt av noe detaljer som er tatt litt nærmere. Etterhvert vil du se at dette ser estetisk veldig bra ut på feeden din. At ikke alle bildene er zoomet veldig mye inn eller omvendt. Bytt litt på er et godt tips fra meg.

Håper dere likte dette innlegget og at det var hjelpsomt♥

lenanicoline

Hei! Mitt navn er Lena og jeg er en 20 år gammel jente som blogger om alt fra mote og skjønnhet, til hverdagen min, tips og anbefalinger. Håper du vil følge meg videre :-)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits