lena nicoline

den fineste badedrakten er min!

  • 30.04.2017, 14:44


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Endelig ble den fineste badedrakten fra Zara min! Jeg og Charlotte kjøpte de to siste de hadde igjen på Karl Johan og takk guud de hadde riktig størrelse igjen. Så en jente jeg følger på instagram hadde den på, spurte hvor den var fra og dro rett på Zara dagen etter haha. Prøvde den på i butikken først selvfølgelig og herregud har aldri prøvd en så god badedrakt før. Den sitter så godt hele veien og gir masse støtte til puppene. Også fremhever den formene helt sykt. Den er liksom helt enkel og klassisk, men samtidig litt spesiell på en måte. Som jeg prøvde å vise på bildene over så kan man kryte den på to forskjellige måter. Både rett opp på sidene, eller i kryss som en halterneck. Åh den er så fin på, gleder meg sykt til å bruke den på stranda.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nå kan sommeren bare komme!
For tiden går dagene så og si bare i jobb og trening, og litt være venner og kjæresten så klart. Kan bli flinkere til å oppdatere bloggen tho, men jeg venter på å kjøpe meg en ny kameralinse. Blir så lei av at bildene mine ikke blir sånn jeg vil. Skal kjøpe olympus 45mm f1.8 hvis det sier deg noe. Den gir i hvertfall mye bedre dybde i bildene og litt sånn "blurry" bakgrunn noe jeg syns er dritfint. Det fremhever mye bedre objektet du fotograferer, noe som vil gi mye finere antrekksbilder osv. Tenker å kjøpe den om ikke så alt for lenge, så da blir det masse antrekksbilder og gjevnlige oppdateringer. Så det gleder jeg meg veldig til.

I dag skal jeg og Leila dra å trene en god bein/rumpe økt også skal jeg dra til Marius og slappe av resten av kvelden. På mandag skal jeg ta påfyll på vipper og tirsdag være hårmodell for Charlotte på foliestriper så det blir veldig gøy! Begynner sakte men sikkert å nærme meg den lyse fargen jeg vil ha nå. Skal prøve å ta noen før/etter bilder♥

Vi snakkes!

tiffany and co

  • 22.03.2017, 18:19


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hvis dere ikke følger meg i instagram så bare må jeg viser dere den søte gaven jeg fikk av Marius i London. Det fineste hjertekjedet fra tiffanys! Ahh har ønsket meg det i evigheter. Det er så klassisk og det passer til nesten alle antrekk. Er et sånt type kjede man ikke tar av, men bare har på hele tiden også blir det på en måte en del av din identitet. Elsker det.

// If you don't follow me in instagram I just have to show you the cutest gift I got from Marius in London. The most gorgeous heartnecklace from Tiffanys! Ahh I've wantet this for so long. It's so classic and it works with almost every outfit. It's the type of jewlery you don't take off at night. You just wear it all the time and it becomes a part of your identity. Love it.

spring news

  • 02.03.2017, 11:49


Hei hei!
Beklager at jeg har vært uaktiv i det siste. Merker at det krever en del innsats for å opprettholde en blogg med godt innhold. Men jeg skal prøve å bli like flink som jeg var til å poste. Om litt under en uke reiser jeg til London og da tar jeg åpenbart med meg kameraet og vil ha masse å vise dere. For øvrig har jeg litt lyst til å sette sammen et innlegg hvor jeg viser dere hvordan jeg redigerer instagram-bildene mine, ettersom jeg får en del spørsmål om dette irl så kan jo det være noe dere er interessert i? Her om dagen var jeg ut å kjøpte inn litt nytt jeg trengte som deksel til mobilen min og nye vårsko, så tenkte jeg skulle vise dere det.

// I'm sorry I've been unactive lately. I'm realising that it takes a lot of effort to keep a blog, espessially with good content. But I'm gonna try to get at good at posting as I was not to long ago. In less than a week I'm traveling to London and of coure I'll bring my camera with me and I'll probably have a lot to show you. Otherwise I want to create a post where I show you guys how I edit my instagram-potoes. I get a lot of questions about this irl, so I thought that would be an interesting post. The other day I went out and bought some new stuff I needed like a case for my phone and new shoes for spring, so I thought I'd show you.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Den parfymen er helt fantastisk! Når det kommer til parfyme så liker jeg mer de klassiske sterke parfymene som lukter mer krydder enn søtt og fruktig. Gikk egentlig inn for Chanel no 5, men viser seg at kicks har sluttet å føre Chanel. Så den hyggelige damen viste meg denne fra Hermes i steden og jeg elsket den. Jeg ble solgt når hun fortalte meg at det var kun to Kicks butikker i norge som fører Hermes (liker ikke å bruke samme parfyme som alle andre). Den minnet meg litt om Chanel no 5 sånn egentlig.

// This perfume is amazing! When it comes to perfume I like the classic scents thats a little more spicy rather than sweet and fruity. I went in for the Chanel no 5, but it turned out they have stopped carrying Chanel. So the lady working there showed me this one from Hermes instead and I loved it. She sold me when she told me that theres only two Kicks stores in Norway that carry Hermes (I don't like wearing the same perfume as everybody else). Although it does remind me a little of Chanel no 5 though.

lenanicoline

Hei! Mitt navn er Lena og jeg er en 20 år gammel jente som blogger om alt fra mote og skjønnhet, til hverdagen min, tips og anbefalinger. Håper du vil følge meg videre :-)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits